+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Помощна фризьорска количка
  • Помощна фризьорска количка
  • Помощна фризьорска количка
  • Помощна фризьорска количка
  • Помощна фризьорска количка
  • Помощна фризьорска количка

Помощна фризьорска количка

  • GABBIANO
  • Модел: A639
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 426.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Модерен и практичен помощник на фризьора, дървен шкаф с чекмеджета, който се заключва, с работно чекмедже и отвори за сешоар и други аксесоари.

Всеки фризьор се нуждае ежедневно в работата си от помощна фризьорска количка. Този елемент на оборудването спестява усилия на професионалиста и прави работата му по-лека. Количката държи най-важните инструменти, козметика и консумативи на максимално близко разстояние, за да не се хабят напразно най-скъпите ресурси – време и енергия.

Количката – един от основните работни инструменти в салона

В случай че държите на качеството и искате да инвестирате в работна количка, която ще ви служи вярно години наред, то този продукт е идеалното решение. Количката е проектирана под формата на подвижен дървен шкаф с разположени вътре 4 изваждащи се чекмеджета. Дървото има не само висока естетическа стойност, но е и по-здрав материал от по-често използваната за производство пластмаса.

Особеното при конкретния модел е възможността шкафът да се заключва. Тази опция е особено полезна за салони с две и повече работни места. Количката ще бъде персонално приспособление, в което инструментите и фризьорските ви уреди ще бъдат недостъпни за останалите членове на персонала. Винаги е разумно да защитите своята финансова инвестиция.

Мобилният работен шкаф е оборудван с цели два работни плота – един в горната част и един под формата на изваждаща се платформа, разположена отстрани. Тези приспособления ви позволяват да подредите върху тях бои и козметика, без риск от разливане. Така няма да ви се налага да държите купите с бои, къдрин и други стилизиращи средства, нито пък да се пресягате, за да стигате до тях.

Непосредствено под основния работен плот е обособена секция с отвори за сешоар, четки и други инструменти, необходими за оформяне на прически. Тази фризьорска количка съчетава чудесно стилна визия и функционалност. Дървените плоскости са боядисани в черно, а металните дръжки на шкафа контрастират перфектно върху черния цвят.

Защо не бива да се отказвате от този помощен елемент?

В салоните за красота е особено важно да се използва рационално наличното пространство. За тази цел фризьорските колички са вероятно най-доброто решение. С тях може не само да се окомплектова перфектно работното място на фризьора, но и да се освободи работно пространство, като същевременно се създадат максимално удобни условия за работа.

Те са леки, удобни, мобилни и функционални. Работни колички се използват не само от фризьори, но и от специалисти по педикюр и маникюр, както и от козметици. Те ви позволяват удобно да поставите работните си инструменти върху тях и да ги поддържате в идеален ред и отлично състояние. Професионалните помагала са винаги под ръка на професионалиста, което му позволява да извърши процедурите ефективно и бързо.

Помощните колички могат да бъдат метални, пластмасови или дървени. Избират се в зависимост от интериора на салона и неговия бюджет. Металните модели се състоят основно от отворени рафтове, те са маневрени и удобни за използване, подходящи за почти всеки интериор.

Фризьорските колички, изработени от пластмаса, могат да бъдат както отворени, така и със затворена конструкция със скрити чекмеджета. Има и комбинирани модели. Те се избират в зависимост от нуждите на специалиста по красота и се изработват в различни цветове.

Най-рядко срещани са количките, изработени от дърво, какъвто е моделът, който ви предлагаме. Подходящи са главно за интериори в класически стил с луксозно и уютно излъчване. Доколкото можем да посочим техни недостатъци, то те се състоят в това, че са малко по-тежки и скъпи. Ние от Alison.bg ви предлагаме една удобна и стилна дървена количка на изключително изгодна цена.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.