+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Пластмасова фризьорска количка
  • Пластмасова фризьорска количка
  • Пластмасова фризьорска количка
  • Пластмасова фризьорска количка
  • Пластмасова фризьорска количка
Намаление 10

Пластмасова фризьорска количка

  • GABBIANO
  • Модел: A605
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 170.00лв.
  • 153.00лв.

На изплащане от 5.81лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Фризьорската количка GABBIANO е висококачествен мебел. Изработена е от устойчива ABS пластмаса със стоманена конструкция на рамката, гарантираща висока стабилност и издръжливост. Цялата е монтирана на много издръжливи гумени колела. Класическият черен цвят перфектно ще съответства на декора на вашия салон!

Пластмасова фризьорска количка GABBIANO е не просто функционален и отличен помощник на фризьора, но и стилна мебел, която ще впечатли вашите клиенти. С модерна визия, изключителна здравина и много добра цена, този продукт заслужава специалното ви внимание.  Уникалните характеристики на модела включват:

Максимална здравина, благодарение на комбинацията ABS + стомана

Помощната мебел е изработена от здрава и устойчива ABS пластмаса. Този материал е доказал своята издръжливост при ежедневна експлоатация. Леки до средно силни удари, няма да причинят счупване на детайли. Пластмасата е чудесен материал за производство на фризьорско оборудване, осигуряващ лекота на изделията и възможност за качествено почистване.

Елементът, който обаче трябва да бъде максимално здрав е конструкцията на елегантната фризьорска количка. Тук това изискване е изпълнено на 100%. Рамката е направена от стомана, притежаваща висока товароносимост и устойчивост на механични въздействия. Метализираните части имат надеждно влагоустойчиво покритие, предпазващо от корозия, вследствие на контакт с вода и химикали.

При подбора на артикулите, сме се постарали да ви предоставим висококачествено професионално оборудване, което ще издържи изпитанията на времето и ежедневната експлоатация. Инвестирайки средства в тази стилна и удобна фризьорска количка, професионалистите си гарантират удобна и прецизна работа.

Безупречна функционалност

Количката изпъква с функционалния си дизайн. Височина, вместимост, разположение и брой на отделенията – всичко това ще помогне на фризьора да работи с лекота и максимално прецизно. Непосредсртвено под горния работен плот са монтирани 3 лесно движещи се отделения тип чекмедже, а в основата има един допълнителен плот за по-обемни инструменти и консумативи.

Черната пластмасова фризьорска количка GABIANO е с модерен и изключително стилен облик. Тя не само се вписва идеално в интериора на всеки салон за красота, но и го допълва, повишавайки естетическата му стойност. Продуктът се доставя в разглобено състояние, но сглобяването му е максимално лесно, за да може клиентът да се справи съвсем сам. Не са нужни инструменти и специални умения за целта.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.