+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Фризьорска количка с 5 чекмеджета
  • Фризьорска количка с 5 чекмеджета
  • Фризьорска количка с 5 чекмеджета
  • Фризьорска количка с 5 чекмеджета
  • Фризьорска количка с 5 чекмеджета
  • Фризьорска количка с 5 чекмеджета

Фризьорска количка с 5 чекмеджета

  • GABBIANO
  • Модел: A617
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 275.00лв.

На изплащане от 10.44лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Разполага с 5 просторни чекмеджета и рафт, в който лесно можете да поставите инструментите си. Маса, монтирана на 4 колела с много стабилна структура. Перфектна за вашия фризьорски салон.

Размери: 43х38х88см, тегло 10,85кг

Предлага се разглобена.

Предлагаме ви голяма и практична фризьорска количка, оборудвана с 5 просторни чекмеджета. Това е съоръжение, което ще ви бъде полезен помощник в почти всички манипулации. Продукт на италианската марка Gabiano, количката впечатлява с елегантен и функционален дизайн. Всички компоненти са изработени от здрава и устойчива пластмаса.

Максимален капацитет на съхранение с горен работен плот

Максимален капацитет на съхранение – това е най-малкото, което ще получите от висококачественото мобилно съоръжение Gabiano. В този модел са вградени 5 чекмеджета, чиято дълбочина позволява да се съхраняват голям брой и вид инструменти, козметични продукти и консумативи.

Големият брой отделения ви дава възможност да разделите инвентара, който съхранявате, по вид и предназначение. Плотът може да се използва като работна повърхност при смесване на бои и емулсии. Бихте могли да увеличите площта на плота, като извадите някое от чекмеджетата и го фиксирате върху страничната рамка на плота, както е показано на снимката.

Стабилна пластмасова колона и метални дръжки за лесно преместване

Работната количка за фризьорски салони е еталон за високо качество и функционален дизайн. Рамката е изработена от плътна удароустойчива пластмаса. Чекмеджетата се плъзгат леко по странично оформените релси, като по този начин се защитават течностите от разливане. За лекотата на придвижване се грижат 4 гумирани колелца.

Ротиращите колела осигуряват добра маневреност, благодарение на която можете лесно да променяте посоката на движение. За максимално удобство при преместване на количката от една работна зона до друга, производителят е осигурил метални дръжки в горната част на плота. Те, както и пластмасовите детайли подлежат на почистване и дезинфекция.

Колелата имат стоп система, която гарантира удобна и безопасна работа на професионалиста. Случайно преместване е невъзможно, когато се използва този механизъм. Производителят е обърнал внимание на всеки детайл, грижейки се за удобната ви и безопасна работа. Комбинацията от черен и сив цвят ви позволява да поддържате своята количка в приятен и чист вид.

Моделът се предлага в разглобен вид за постигане на компактни размери.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.