+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 800 лв.
Фризьорска каска на стойка с озон


Фризьорска каска на стойка с озон

  • Модел: ALSN-663
  • Наличност: В наличност

Оценка на продукта от наши клиенти Напишете отзив

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119

Платете бързо и сигурно чрез дебитна или
кредитна карта

  • 1,490.00лв.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Фризьорска каска на стойка Gabbiano с озон с регулируема височина.

Това е иновативно устройство, използвано за дълбока регенерация на косата.

Топлата пара, генерирана от овлажнителя, позволява на клетките на косата да се разширят, което улеснява по-дълбокото усвояване на веществата, съдържащи се в различните видове фризьорски препарати. Това накратко е разделянето на космите и инжектирането на кондициониращи агенти в нейната дълбочина. Те могат да бъдат овлажняващи средства (например арганови маски за коса) или възстановяващи средства (например кератинови ампули или маски).

Озонът почиства косата, премахва миризмата на химикали и увеличава кръвоснабдяването на скалпа.

Технически данни:

  • Цвят - бял
  • Ръчно управление,
  • Температурен диапазон: 48 - 58 C,
  • Настройка на времетраенето: 0 - 60 минути,
  • пара,
  • Активен озон
  • Размери на опаковката 131x57x49

Фризьорска каска на стойка с озон Gabbiano ще позволи на салона ви да предложи широк спектър от модерни възстановителни процедури. Затоплящата функция на този уред е отдавна позната, но новите технологии позволиха неговият обхват да се увеличи многократно. Каската повишава ефективността на маските и серумите за възстановяване на космената структура.

Характеристики на продукта

Фризьорската каска е укрепена на подвижна стойка, което позволява да се използва в различни зони на помещението. Стативът е изработен от неръждаема стомана и има Х-образна база на колела. Височината може да се регулира, както и позицията/наклонът на каската. Управлението е изцяло ръчно, което многократно улеснява операциите.

Изборът на работни режими подсказва за висок клас професионално устройство. Уредът има три метода на работа – с гореща струя, пара и активен озон. Използването на пара във фризьорството е метод, въведен сравнително отскоро, който позволява плочките на косъма да се отворят и по този начин да бъдат въведени в дълбочина необходимите хранителни вещества.

Активният озон има не по-малко съществена роля за подобряване състоянието на косата. Озонът представлява газ с 3 молекули кислород, притежаващ свойството да почиства в дълбочина, да заздравява рани по кожата на главата и да повишава храненето на кожните и космените клетки. Той също така успешно премахва миризми на химикали и други подхранващи продукти, поради което се използва не само в основната, но и в крайната фаза на процедурите.

Работните програми, които могат да се избират касаят както вида на генерираната емисия (топъл въздух, пара, озон), така и силата на затопляне. Температурата може да се настройва в обхват от 48 – 58 градуса C, в зависимост от вида на провежданата манипулация и състоянието на косата. Предварително може да се определи и времетраенето на всеки сеанс.

Контролът на функциите става посредством сензорни бутони, разположени в задната част на уреда. На дигитален дисплей се показва оставащото време до края на процедурата. Контейнерът за вода е с прозрачно тяло за лесно и удобно наблюдение на моментното ниво.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 800 лв.
Мнения за продукта

    
 От 1 до 5
звезди
Мнение за продукта:

Моля влезете в Профила
или се Регистрирайте, за да напишете отзив.