+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
 • Измивна колона Лион – черна
Намаление 9

Измивна колона Лион – черна

 • Модел: A1616
 • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 1,860.00лв.
 • 1,690.00лв.

На изплащане от 64.18лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Тази фризьорска измивна колона е комбинация от функционалност и италианска елегантност. Изработена е от най-качествени материали и е перфектно завършена. Ние знаем колко важен е комфортът на клиента по време на процедурите, поради което специалният дизайн осигурява на клиента стабилна опора за главата при миене.

Меката и изключително удобна седалка е покрита с висококачествена черна еко кожа. Това е перфектната мебел за модерен интериор.

Интериорът на един фризьорски салон трябва да бъде както функционален, така и визуално привлекателен. И двете изисквания могат да се постигнат с лекота, ако се използват професионалните мебели на италианската марка GABBIANO. Измивната колона Лион в комбинация с клиентския стол от същата серия ви позволява да създадете едно комфортно и стилно работно пространство.

Комбинация от ергономичен дизайн и здрава конструкция

Измиването на косата на клиента е процедура, която трябва да се изпълни качествено. Това налага както клиентът, така и професионалистът да се чувстват максимално удобно. Дизайнът на колоната Лион е разработен така, че да гарантира комфорт. Столът е позициониран с лек наклон назад, така че седящият да заема естествена и удобна позиция, без да се напряга.

Отворът за врата в предната част на мивката е разположен на идеалната височина, така че хора с всякакъв ръст да могат да получат желания комфорт. В същото време клиентът е позициониран така, че на обслужващия го професионалист да не се налага да работи приведен. Италианската компания Gabbiano е изчислила много прецизно всички параметри на дизайна на тази измивна колона.

Конструкцията на колоната е комбинация от фибростъкло и метал – два много здрави материала, които са устойчиви както на удар, така и на химично въздействие и намокряне. Материалите допринасят за устойчивост на конструкцията, а също и за лекотата на почистване. Гладките стени на умивалника не позволяват задържането на замърсявания и оцветяване.

Елегантност и стил

Интериорът на работното ви пространство влияе в голяма степен на впечатлението, което ще оставите у новите посетители. Поради тази причина е особено важно да изберете стилни професионални мебели от класата на Лион. Черният корпус в съчетание с хромираните метални детайли ще допринесат за приятната атмосфера във всеки фризьорски салон.

Измивната колона в черно, както и фризьорският стол Лион, са облечени в здрава и приятна на допир синтетична кожа. Виниловата дамаска е устойчива на намокряне и износване, позволявайки ви да поддържате безупречна хигиена, без никакви притеснения, че това ще компрометира здравината на материята.

ПРОДУКТИ ОТ СЪЩАТА СЕРИЯ

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.