+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 800 лв.
 • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор - 16л бял
 • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор - 16л бял
 • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор - 16л бял
 • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор - 16л бял
Намаление 24

Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор - 16л бял

 • Модел: A866
 • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 340.00лв.
 • 260.00лв.

На изплащане от 9.87лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Професионален подгревател за хавлии с UV стерилизатор, полезен в SPA, по-големи козметични салони и масажни стаи. Големите вътрешни размери ви позволяват да поставите няколко кърпи с различни размери.

Устройството има сензор, който деактивира стерилизатора при отваряне на вратата.

Технически данни:

 • мощност - 200W
 • отопление на кърпи 70-80 градуса по Целзий
 • UV дължина на вълната: 200-270 (nm)

Външни размери:

 • Дължина: 39 см
 • Широчина: 45 см
 • Височина: 30 см

Вътрешни размери:

 • Дължина: 27 см
 • Широчина: 35 см
 • Височина: 25 см

Онлайн магазин за професионално козметично оборудване Alison.bg ви представя комбиниран уред за затопляне на кърпи и UV стерилизатор. Уникалният 2в1 апарат намира изключително широко приложение в обектите, предлагащи разкрасителни и лечебни процедури. Компактният му размер и комбинирана функция го правят идеален за помещения, в които се цели оптимално използване на наличната площ.

Приложение, функции и начин на използване

Комбинираният уред – подгревател за кърпи и стерилизатор е приложим в почти всички видове салони за здраве и красота. И двете му функции – подгряваща и стерилизираща са особено необходими в козметичните и СПА центрове. Устройството се използва за нагряване на хавлии по време на лечебно-разкрасителните процедури с цел допълнително запарване кожата на клиента и премахване на козметични остатъци.

Топлината е важно условие за провеждане на болшинството сеанси. С нейна помощ порите на кожата се отварят максимално, което позволява почистване на себума в дълбочина. Затоплянето на определени нервни центрове, пък позволява на масажистите да облекчат схващания, болка и други физически травми.

Благодарение на ултравиолетовата функция на апарата, кърпите са не само затоплени до желаната температура, но и стерилизирани. По този начин салонът поддържа максимално високо ниво на хигиена, с което се повишава и доверието у своите клиенти. Уредът има метален корпус и контейнер във вътрешната част, изработен също от метал.

Мокрите кърпи се поставят в контейнера, а капакът му остава затворен по време на термичната обработка. Хавлиите се затоплят до 70-80 градуса С, като същевременно може да се включи и UV лампата, чието излъчване е напълно безвредно за хората и околната среда. UV лъчите с определена дължина на вълната са доказано ефективни в унищожаването на 99% от познатите ни вируси, бактерии и микроорганизми.

Инструкции за работа

За професионалистите използването на уреда не би трябвало да представлява проблем. Той е с максимално опростено управление, а изборът на работни програми става чрез натискане на двата бутона „UV” и „HEAT”. Важно е обаче да се спазват указанията за безопасна работа, характерни за всички подобни устройства.

Задължително е в стерилизатора-нагревател да се поставят само чисти кърпи с размери 18 х 18см, 100% памук. Кърпите се накисват в чиста вода за около 30 секунди, след което леко се изстискват (не прекалено) и се поставят в контейнера. Кърпите трябва да са добре навлажнени, в противен случай могат да останат жълти петна върху тъканта.

Всяка кърпа следва да се навие на руло преди да се постави в контейнера. С натискане на UV бутона се стартира програмата за стерилизация, чиято продължителност е около 30-40 минути. Изваждането на термично обработените хавлии трябва да става внимателно, тъй като има риск от изгаряне.

В никакъв случай не бива да се поставят пластмасови предмети във вътрешния контейнер, например опаковки, торби, етикети и др. Добра идея е преди обработката, върху кърпите да се нанесат няколко капки парфюм или ароматни масла. Това ще подсили ефекта от лечебните и разкрасяващи процедури и ще достави изключително удоволствие на клиентите.

Уредът не бива да се мести, докато е включен в електрическата мрежа, както и да се покрива с кърпа или друга тъкан, която може да блокира рециркулацията на въздуха през специално предвидени слотове. Препоръчително е да се изключва в края на работния ден, за да се избегне риск от евентуални токови удари. Не използвайте нагревателя непосредствено след почистване.

Вижте още:

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 800 лв.