+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Фризьорски диван Париж - черен
  • Фризьорски диван Париж - черен
Намаление 39

Фризьорски диван Париж - черен

  • GABBIANO
  • Модел: A524
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 970.00лв.
  • 590.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Модерен диван за чакалня Gabbiano - комбинация от функционалност и италианска елегантност. Диванът е изработен от най-висококачествени материали и е перфектно завършен. Знаем колко важен е комфортът на клиента, затова той има мека и изключително удобна седалка, покрита с висококачествена еко кожа в черно и бежово. Перфектната мебел за модерен интериор.

Престижните салони са придобили статут на такива, защото са се погрижили да осигурят на клиентите си приятна и луксозна обстановка. Фризьорски диван Париж ви дава възможност с минимум средства да постигнете макси ефект. Подарете на клиентелата си комфорт и приятно настроение. Обзавеждането в салона ви е също толкова важно, колкото и вашите професионални умения.

Перфектна комбинация от визия и комфорт

Диванът е чудесно решение за чакалнята на салона ви, както и за самото работно помещение, на който клиентите ви могат да се настанят удобно, докато чакат боята да се активира или подхранващите маски и емулсии да изпълнят своето предназначение. Идеалната мебел е тази, която съчетава чудесно приятно излъчване и функционалност.

Невинаги можем да попаднем на такава комбинация обаче. Често приятният облик е единственият плюс на даден диван, а понякога намираме наистина удобно проектирана мебел, чиято визия е обаче твърде семпла, за да се впише перфектно в модерния ни интериор.

Париж притежава и двете качества, безусловно. Той изпъква с елегантния си италиански дизайн и с добре премерената си височина. Дълбочината на седалката и лекият наклон на облегалката позволяват на клиента да се отпусне и наслади на невероятен комфорт. Седалната и облегалната части са съставени от плътна пяна, осигуряваща изключителна мекота.

Тапицерията на меката мебел е от изкуствена кожа с дребен релеф, чиято функция е да се предотврати плъзгането по време на седене. Кожената дамаска в случая е много удачно решение. Неслучайно повечето фризьорски дивани са покрити именно с този материал. Той е лесен за почистване, а такова със сигурност често ще се налага, заради остатъците от бои и други стилизиращи препарати.

Диванът Париж на престижната марка Gabbiano се отличава с безупречно качество, стилна визия, благодарение на класическата комбинация от черно и бяло, и с невероятно комфортна конструкция. Всеки детайл в този мебелен шедьовър е изпипан до съвършенство, а изгодната му цена ви лишава от право на всякакво колебание. Не отлагайте – поръчайте го още сега!

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.