+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster
 • Детски фризьорски стол - Roadster

Детски фризьорски стол - Roadster

 • Модел: A429
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 768.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

От днес посещението при фризьор с дете не трябва да се свързва с плач и кавга.

Когато малкият ни клиент седне на това кресло, той ще се зарадва и посещението при фризьора ще се превърне в интересно приключение.

Креслото е много стабилно и безопасно, има хидравлично регулиране на височината, много е удобно както за нашия малък клиент, така и за стилиста.

Фризьорското кресло гарантира комфорт за малките клиенти на салона и оптимални условия на работа.

Атрактивен, забавен и наистина различен – детски фризьорски стол Roadster е гордост за всеки фризьорски салон. Той е не просто полезно приспособление, а мебел, която ви позволява да покажете специално отношение към всички, включително към най-малките си клиенти. Ние ви предлагаме този страхотен модел на максимално изгодна цена, за да не се задоволявате с по-семпло и посредствено професионално оборудване.

Атрактивен дизайн, който ще накара всяко дете да обикне подстригването

Имайки предвид колко палави и неспокойни са по-малките деца, както и фактът, че подстригването не е сред любимите им занимания, производителите на професионално оборудване са измислили един изключително хитър начин да накарат малчуганите да обикнат посещенията в салона за красота – столът-количка.

Децата обичат количките, а това означава, че ще идват за нова фризура в салона ви с огромно удоволствие и ще сядат на стола без никакви молби и увещания. Като функционалност, конкретният модел не се отличава по никакъв начин от всички останали професионални столове – само визията му е абсолютно различна.

Височината на стола е регулируема, посредством хидравличен амортисьор. Това позволява да се избере най-удобната за професионалиста височина спрямо ръста на детето и неговия собствен ръст. Можете да бъдете напълно сигурни, че регулирането на височината нагоре и надолу ще бъде супер забавно на децата.

Безопасността е винаги на първо място, затова конструкцията на стола е не само атрактивна, но и напълно безопасна. Укрепването на колата е максимално здраво и стабилно – липсва какъвто и да е риск от неочаквано накланяне и преобръщане. Седалката е достатъчно широка, а самият волан служи като допълнително обезопасително средство. Вратата на колата се отваря, за да може малкият ви клиент да слезе напълно безопасно.

Столът е с много приятна на вид визия, което включва и неговата база. Тя е широка, изработена от неръждаема стомана с хромирано покритие. Коженият салон е лесен за почистване, както и пластмасовите елементи на детския автомобил. Хидравличната система е с много високо качество, гарантиращо дългосрочна и безпроблемна експлоатация на съоръжението.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.