+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
UV стерилизатор Iron
  • UV стерилизатор Iron

UV стерилизатор Iron

  • VEZZOSI
  • Модел: V1235
  • В наличност
  • Проектирано и произведено в Италия

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • По запитване

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

UV стерилизатор Iron разполага с автоматична система за изключване. Стерилизира посредством 9 ватова крушка, за да гарантира отличната хигиена на работното ви място.

Този стерилизатор и изцяло проектиран и изработен в Италия.

Стерилизацията на използваните инструменти е еднакво важна както в медицинските заведения, така и в салоните за красота. Независимо каква дейност се упражнява в обекта, който стопанисвате, ваше задължение е да гарантирате здравето на своите клиенти/пациенти. Предлагаме на изключително изгодна цена италианския UV стерилизатор Iron – оферта, от която вече се възползваха много наши клиенти.

Принцип на работа

UV (ултравиолетовите) стерилизатори са устройства, които обикновено се използват за дезинфекция на различни предмети и повърхности чрез излагането им на ултравиолетово лъчение. В салоните за красота UV стерилизаторите играят решаваща роля за поддържането на чиста и хигиенична среда, гарантирайки безопасността на клиентите и ефективността на различни инструменти, използвани при различните процедури.

UV стерилизаторите използват UV-C светлина, вид ултравиолетова светлина (от 10 до 400 nm дължина на вълната), за да убиват или инактивират микроорганизми като бактерии, вируси и гъбички. UVC светлината уврежда ДНК или РНК на тези патогени, като предотвратява способността им да се репликират и ги кара да умрат.

Приложение в салоните за красота

UV стерилизаторите обикновено се използват за дезинфекция на инструменти и накрайници на козметично оборудване , които влизат в контакт с кожата на клиента, в това число ножици, гребени, пинсети и нокторезачки. Стерилизацията помага за предотвратяване на разпространението на инфекции и гарантира безопасно и хигиенично обслужване.

Тъй като ултравиолетовата светлина не генерира високи температури и гореща пара, козметичният UV стерилизатор може да се използва също за третиране на четки за грим, хавлиени кърпи, пили за нокти и т.н. Стерилизацията при този метод се извършва по максимално щадящ за самия реквизит начин, който обаче е безпощаден към вредните патогени.

UV стерилизаторите се ценят в салоните за красота заради тяхната ефективност при дезинфекция и способността им да допълват други санитарни практики. Въпреки това е важно да използвате уреда правилно, като следвате указанията на производителя, за да осигурите оптимална стерилизация и безопасност за своите клиенти. Необходима е редовна поддръжка и смяна на лампите, за да се поддържа ефективността на тези устройства.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.