+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Стерилизатор с висока температура и UV-C
 • Стерилизатор с висока температура и UV-C
 • Стерилизатор с висока температура и UV-C
Намаление 26

Стерилизатор с висока температура и UV-C

 • Модел: A962
 • В наличност
 • Горещ продукт (над 110 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 320.00лв.
 • 238.00лв.

На изплащане от 9.04лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Високотемпературният стерилизатор е предназначен за дезинфекция на инструменти. Вътрешните страни на устройството са направени от стомана, вътре има подвижен контейнер за съхранение и стерилизация на инструменти. Сухата стерилизация с горещ въздух убива бактериите без влага и не притъпява инструментите.

Характеристики:
 • Той използва топлина, за да унищожи бактериите и вирусите в инструменти, които изискват дезинфекция и ги поддържат чисти.
 • Перфектен за дезинфекция на всякакви инструменти, включително такива за маникюр, фризьорство и козметика.
 • Високотемпературна стерилизация + инфрачервена, устойчива на радиация стъклена врата, безопасна за използване.
 • Терморегулатор и регулатор на времето.
Спецификации:
 • Входно напрежение: 220-240V
 • Електрическа мощност: 100W
 • Номинална честота: 50 HZ
 • Работна температура: 0 до 250 градуса
 • Тегло: 3,25 кг
 • Външни размери: 22х23х32см
 • Вместимост: 12 л
Технически данни на крушката:
 • Мощност: 3W
 • Тип радиация: UV-C, дължина на вълната 240nm

Високотемпературният стерилизатор WX-12C покрива всички изисквания за стерилизация, валидни за салоните за красота. Уредът е предназначен за дезинфекция на инструменти, работни приставки на козметични уреди и всички помощни приспособления, които могат да се стерилизират на висока температура. Подходящ за обекти с по-голяма натовареност.

Принцип на работа

Стерилизаторът използва високи температури, за да убие вируси и бактерии, попаднали по повърхността на работните инструменти. Методът на изпичане си остава един от най-ефективните, унищожавайки до 99,9% от познатите микроби и патогени. Комбинацията от високотемпературно въздействие и инфрачервена (UV-C) светлина не дава никакъв шанс на бактериите.

Сухият горещ въздух, излъчван вътре в камерата на устройството, действа ефективно, защитавайки в същото време някои видове метали от появата на ръжда. Необходимо е преди стерилизация инвентарът да бъде добре почистен и обработен с дезинфектант. След приключване на обработката, пособията са напълно стерилни и готови за следваща употреба.

Високотемпературните стерилизиратори се използват активно в медицински кабинети, както и в козметични и фризьорски салони и салони за маникюр и педикюр. Конкретният модел ще бъде изключително полезен на студия за пиърсинг и татуировки, където хигиенните изисквания са още по-високи. Прецизното управление ви позволява да настройвате времетраенето и температурата.

Характеристики:

Стерилизаторът е изработен от неръждаема стомана. Тя е използвана както за изработка на външния корпус, така и за вътрешните стени на камерата. Вратата е напълно безопасна, изработена от устойчиво на екстремни температури  и инфрачервена радиация стъкло. Мощността на устройството е 1000W, а максималната температура, която може да достигне - 250⁰С.

Захранва се в стандартна електрическа мрежа на 220V напрежение. Външната страна на шкафа е покрита с бяла защитна боя, която не променя цвета си с течение на времето. Може да се третира с дезинфектанти. Това е професионален термо стерилизатор, който се използва за стерилизация на метал, стъкло и други топлоустойчиви продукти при високи температури.

Сухата фурна е лесна за използване, има компактни размери с възможност за задаване на конкретно време за стерилизация и настройки на температурата от 0 до 250 °C. Уредът е оборудван със специален подвижен контейнер и набор от специални подвижни пръстени за изваждане на тавата с инструменти от стерилизатора.

Сухата стерилизация при висока температура е ключов метод, използван за дезинфекция и стерилизация на козметични и медицински инструменти. Ако предпочитате този метод на стерилизиране във вашия салон или дерматологичен кабинет, препоръчваме да изберете този висококачествен стерилизатор с висока температура и UV-C.

Какво отличава високотемпературните стерилизатори от останалите?

Високотемпературните стерилизатори са специализирани устройства, предназначени да елиминират вредни микроорганизми. Те отстраняват ефективно бактерии, вируси и спори на гъбички от различни инструменти, като гарантират, че са безопасни за използване при медицински манипулации и козметични процедури.

Сухата стерилизация при висока температура, известна още като стерилизация със суха топлина, използва принципа на денатурация и окисление за унищожаване на микроорганизми. Обикновено включва следните ключови характеристики:

 • Излагане на топлина: Стерилизаторът използва екстремно високи температури, често вариращи от 160°C до 190°C, за да убие микроорганизмите.Високата температура денатурира протеините и ензимите в микробите, което ги прави неспособни да се възпроизвеждат;
 • Без влага: За разлика от други методи за стерилизация като автоклавиране, сухата стерилизация работи без наличие на влага.Това е предимство за инструменти, които не могат да издържат на излагане на влага или които могат да корозират при контакт с вода;
 • Контрол на времето и температурата: Процесът на стерилизация се контролира внимателно по отношение на времето и температурата.Инструментите се излагат на високи температури за определено време, за да се осигури пълна стерилизация;
 • Равномерно разпределение на топлината: Стерилизаторът с висока температура и UV-C е проектиран да осигурява равномерно разпределение на топлината в камерата, за да се гарантира, че всички повърхности на инструментите са адекватно изложени на температурата на стерилизиране.

Медицинските и козметичните инструменти се различават по сложност и материал, а високотемпературните сухи стерилизатори са достатъчно гъвкави, за да поемат широка гама материали. Тези уреди обикновено се използват за метални изделия като хирургически инструменти, стоматологично оборудване и игли за пиърсинг. Те се използват и за дезинфекция на стъкло, някои пластмаси и други материали, които могат да издържат на високи температури.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.