+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Ултразвукова вана с таймер
 • Ултразвукова вана с таймер
Намаление 26

Ултразвукова вана с таймер

 • Модел: A306
 • В наличност
 • Горещ продукт (над 170 продадени)
×

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 220.00лв.
 • 162.00лв.

На изплащане от 6.15лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Ултразвуков почистващ уред АCDS-100 за дезинфекция на козметични инструменти, по-специално глави за микродермабразия, фрези и други, както и стоматологични и козметични инструменти. Ултразвуковите вани са широко използвани в козметологията и медицината. Освен много високата ефективност на измиването и достигане до най-недостъпни места, измиването с ултразвук не причинява механични повреди на измитите предмети. Тази вана има дисплей, а нейният естетичен корпус е изработен от висококачествена пластмаса.

 • Материал: SUS304 неръждаема стомана
 • Настройки за регулиране на времетраенето: 90s> 180s> 280s> 380s> 480s
 • високоефективен сензор
 • AC220 ~ 240V, 50Hz напрежение
 • 42KHz честота
 • 50W ултразвукова мощност
 • Капацитет на резервоара 0.6L
 • Външни размери (mm) 204x140x130 (д × ш × в)
 • Размери на резервоара с кошницата дължина 16см / ширина 8,5см / височина 3,7 см
 • Тегло 1,0кг
 • с капак

Стерилизационната ултразвукова вана с ултразвукова мощност 50 W е специализиран уред, предназначен за почистване и стерилизиране на различни инструменти чрез използването на ултразвукови вълни. Ултразвуковото почистване е високоефективен и ефикасен метод за отстраняване на замърсители от повърхности, които са труднодостъпни за традиционните методи за почистване.

Принцип на работа

Ултразвуковата вана се състои от резервоар, пълен с почистващ разтвор и ултразвуков преобразувател, който генерира високочестотни звукови вълни (обикновено в диапазона от 20 до 40 kHz) в разтвора. Тези вълни създават милиони малки мехурчета чрез процес, наречен кавитация. Докато тези мехурчета се разпадат, те произвеждат интензивни ударни вълни с микроскопично почистващо действие, изхвърляйки мръсотия, бактерии и други замърсители от повърхностите на предмети, потопени във ваната.

Ултразвуковата мощност от 50 W в това конкретно устройство показва количеството енергия, доставено на почистващия разтвор за единица време. Това ниво на мощност е подходящо за различни приложения, включително почистване и стерилизация на медицински инструменти, лабораторно оборудване, бижута и електронни компоненти.

Уредът е компактен с обем на резервоара 0,6л. Резервоарът е изработен от SUS304 неръждаема стомана - клас неръждаема стомана, известна още като AISI 304 или тип 304. Това е универсална и широко използвана сплав, характеризираща се с висока устойчивост на корозия, издръжливост и лекота на производство.

Приложение

Ултразвуковите вани за стерилизация се използват активно в здравеопазването, научно-изследователските центрове и производствените индустрии, където поддържането на високо ниво на чистота и стерилност е от решаващо значение. Те също са подходящо решение за козметични салони, салони за маникюр и педикюр, студия за татуировки и др.

Ефикасният процес на почистване с този стерилизатор спомага за намаляване на риска от замърсяване и гарантира ефективността на стерилизационните процедури. Енергията, генерирана от ултразвуковите вълни, осигурява цялостно и последователно почистване, достигащо дори до най-сложните детайли на предметите.

Когато използвате ултразвуковата вана, е важно да изберете подходящ почистващ разтвор въз основа на вида на замърсителите и материалите, които се почистват. Освен това, спазването на указанията на производителя за работа и поддръжка е от решаващо значение за увеличаване на ефективността и дълготрайността на устройството.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.
Мнения за продукта

    
Мнение за продукта:

Моля влезете в Профила
или се Регистрирайте, за да напишете отзив.

5.00 1 Отзива

Харесано (1)
Не харесано (0) Продукта е оценен на
5.00 от 5
Боряна Б.21/09/2020 Оценка 5 от 5

Изключително съм доволна от всички уреди поръчани от Вас!

Най-вече благодаря, за коректното отношение и перфектната работа на господина, с когото общувах и бонуса, който получих за натрупани няколко поръчки при Вас!

Наистина, за мен, добрите цени бяха от съществено значение за стартиране на моя малък бизнес!

При нужда от още нещо, отново бих проверила първо при Вас!