+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Малка ултразвукова вана 450ml
 • Малка ултразвукова вана 450ml
 • Малка ултразвукова вана 450ml
Намаление 17

Малка ултразвукова вана 450ml

 • Модел: A308
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 198.00лв.
 • 165.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Ултразвукова вана за почистване на инструменти от две части с вместимост 450мл. Тази вана се различава от повечето налични на пазара поради подвижния резервоар. Това прави смяната на водата много удобно, не се налага да изключвате захранващия кабел всеки път. Вътре в камерата има пластмасова кошница, в която поставяме аксесоарите за измиване или дезинфекция. Уреда има нов интелигентен сензорен панел с три сензорни клавиша за различни функции, цифров дисплей показва времето и работното състояние.

Технически данни:

 • AC100-120V напрежение, 60 Hz; AC200-240V, 50Hz
 • 35W мощност
 • 40kHz ултразвукова мощност
 • контейнер от неръждаема стомана SUS304
 • Работно време 5 мин с автоматично превключване
 • Размери на ваната 226 * 130 * 118 мм (Д * Ш * В)
 • Размери на резервоара с кошницата дължина 17см. / Ширина 8см. / Височина 3см

Вашият салон за красота има нужда от модерен и ефективен апарат за почистване на инструментите, използвани при изпълнение на различните процедури. Смятате, че бюджетът ви или наличното пространство не ви позволява подобен лукс? Грешите! Ние ви предлагаме една супер функционална малка ултразвукова вана с вместимост 450ml на изключително достъпна цена.

Особеното тук е двукомпонентната структура на продукта. За разлика от класическите уреди от конкретния вид, мини ваната е с подвижен контейнер, което позволява смяна на водата, без да е нужно изключване на уреда. Изцяло дигиталното управление показва, че това е професионален апарат за козметични и медицински цели от ново поколение.

Имате на разположение сензорен панел за избор на работните програми, включващ три сензорни бутона за различните функции. Времетраенето на процедурите, както и работното състояние могат да се следят на цифровия дисплей. Подвижната кошница в камерата позволява безопасно поставяне и изваждане на почистените инструменти.

Принцип на работа

Колебанията в честотата над 18 kHz (18 000 трептения в секунда) се наричат ​​ултразвук. В резултат на тези трептения във флуида на професионалната ултразвукова вана се образуват милиони мънички вакуумни мехурчета. Те експлодират по време на фазата на високо налягане и създават високоефективни вълни под налягане. Този процес се нарича "кавитация" и причинява отстраняване на частици мръсотия от обектите, които се почистват в ултразвуковия уред.

По-ниските честоти от около 20 kHz, използвани от ултразвуковите вани за унищожаване на клетки, образуват по-големи мехурчета и по-мощни вълни под налягане от апаратите с честоти от 35 kHz, предназначени за интензивно, но по-нежно почистване. За да постигне ефекта на ултразвука в течност, високочестотен генератор преобразува мрежовата честота в съответната честота на ултразвуковото устройство.

След това тази честота се трансформира в механични вибрации с помощта на електромеханичните датчици на ултразвуковата вана. Ултразвуковата кавитация премахва бързо мръсотията от продукти, дори от труднодостъпни места, като кухини и дупки, прониквайки дълбоко в порите.

Почистването в ултразвукови вани отнема няколко минути и е по-ефективно по отношение на другите методи за хигиенизация на козметичните инструменти и накрайници на апарати. В допълнение, ултразвукът осигурява нежна обработка, предотвратявайки механични повреди, като драскотини и деформации.

Предимства на производствената технология и сонохимията

Кавитацията в ултразвукови вани може да се използва не само за почистване на различни предмети, но и да допринесе за по-дълго запазване на емулсии на базата на масло и вода в сравнение с други производствени процеси. За сонохимични процеси в ултразвукова баня реакционният съд трябва да има тънко дъно. По този начин ултразвуковата енергия се разпределя директно и ефективно в реакционния съд.

Когато избирате ултразвукова вана за своя салон, трябва да вземете предвид размерите на аксесоарите, например кошницата. За дасе избегне претоварване, е препоръчително да се избере малко по-голям апарат. 450-милилитровият модел, който предлагаме е подходящ за малки инструменти, например такива за маникюр и педикюр.

Почистващите средства, затоплени в ултразвуковия уред намаляват времето за хигиенизация и спомагат за по-бързото отстраняване на замърсяванията. За лабораторни процеси е по-удачно да се използват отоплени ултразвукови вани. Дезинфектантите не подлежат на нагряване, тъй като коагулацията на протеина започва при температура 40 ° С. Поради това се препоръчва за дезинфекция да се изберат уреди без нагряване.

Какъв тип аксесоари за ваната могат да се използват? Остри предмети и реакционни съдове не трябва да се поставят на дъното на ваната. Кошниците предотвратяват драскотини по частите, които трябва да се почистят, и по дъното на ултразвуковата вана. Стъклените контейнери с отвори, пък се използват за обработка на малки предмети и при работа с агресивни разтвори.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.